top of page

Bizbizze Kadınlar İçin Fikir Destek Derneği'ndeki Eğitimlerimizi Başarı İle Gerçekleştirdik


Şubat ayında Bizbizze Kadınlar İçin Fikir Destek Derneği'nin ev sahipliğinde; iki ayrı kadın girişimci grubuna, iki ayrı oturumda, girişimcilikte finansal avantajlar elde etmenin yollarını anlattığımız eğitimlerimizi gerçekleştirdik.


Hem firmasını henüz kurmamış, projelerine kaynak arayan proje sahiplerini hem de firmalaşma süreçlerini tamamlamış olan girişimcileri dinledik; finans, muhasebe ve devlet destekleri konularında detaylı bilgiler verdik, çözümler sunduk. Akıllara takılan pek çok soruya cevap verip kafa karışıklıklarına son verdik. Projelerin ve girişimlerin kriz dönemlerinde güçlenerek ilerlemelerini sağlayacak pek çok finansal bilgiyi paylaştığımız, teşviklerle kaynak yaratmanın avantajlarından ve güncel mevzuatlardan bahsettiğimiz eğitimimiz oldukça keyifli ve hızlı geçti.



Eğitimlerimize katılan her iki gruptaki girişimcilere teşekkür ediyor ve hepsine başarılı projeler, büyüyen işletmeler diliyoruz. Yolunuz açık olsun :)


Girişimcilere oldukça önem veren ve çok büyük imkanlar sağlayan değerli Bizbizze Kadınlar İçin Fikir Destek Derneği'ne ve ekibine hem sağladıkları imkanlar için, hem misafirperverlikleri için hem de girişimcileri geliştirmek adına sarfettikleri emekler için çok teşekkür ediyoruz.


Malogra Danışmanlık olarak biz de sizin, girişimcilerin ve girişimciliğin her zaman yanındayız!

bottom of page